Nederlands || English || German                  

Loading images...

Stressreductietraining

Regelmatig start weer een nieuwe stressreductietraining. De training bestaat uit zes maandagavonden van 1,5 uur.

Voor wie?
Voor iedereen die al (langdurig) stress ervaart en het moeilijk vindt om hier verandering in aan te brengen. Mogelijk heb je gespannen spieren, vaak hoofdpijn, voel je je fysiek vermoeid, ben je veel aan het piekeren of voel je je opgejaagd.

Inhoud
Tijdens deze training, die plaats vindt in een groep van 5-9 mensen wordt gewerkt aan het verkrijgen van inzicht in stress- en spanningsklachten en worden technieken aangeboden om hier (anders) mee om te gaan. Je gaat oefenen met technieken om stress en spanningen te laten afnemen, zoals een spierontspanningsoefening en mindfulness. Tot slot wordt aandacht besteed aan jouw denkpatronen; welke gedachten en overtuigingen dragen er mogelijk toe bij dat juist jij stress ervaart?

Resultaten
Aan het einde van de training heb je inzicht in externe en interne factoren die bijdragen aan jouw stresservaring en heb je handvatten gekregen om hiermee om te gaan, of zelfs stress te voorkomen.
 
Data en tijden

-6 weekse-training
-Data en tijden nog onbekend

Kosten
-    Volg je al therapie bij Pro InSight, dan heeft jouw behandelaar de kosten al met jou doorgesproken
-    Wil je op eigen initiatief deelnemen? Dan zijn de totale kosten van de training 175,- euro.

Aanmelden
Heeft u een vraag over de stressreductietraining of wilt u zich aanmelden? Klik dan HIER om contact met ons op te nemen, of bel op werkdagen tussen 10 en 12 met ons secretariaat op 020 419 6903